DE CE KERUI GRUP CA FURNIZOR

Experiența profesională

Alegerea unui acoperiș potrivit pentru acoperișul dumneavoastră pare la prima vedere o problemă ușor de rezolvat. În practică, datorită creșterii complexității elementelor folosite la un sistem de acoperiș de calitate superioară aveți nevoie de expertiza noastră creată dealungul celor mai mult de 15 ani de activitate, concretizată prin mii de case ce au fost acoperite cu sprijinul nostru nemijlocit.

Suport tehnic în maxim 24 de ore de la solicitarea dumneavoastră

Pentru zona de nord vest a țării, respectiv județul Sălaj și limitrof (Maramureș, Satu Mare, Bihor și Cluj) vă asigurăm consilierea tehnică direct acasă la dumneavoastră prin agenți dedicați, bine pregătiți din punct de vedere tehnic și comercial astfel încât să fie capabili să vă pregătească o ofertă personalizată pentru acoperișul dumneavoastră.

Livrare rapidă; suport material până la finalizarea lucrării

Suntem capabili să livrăm în maxim 2-3 zile lucrătoare oriunde în zona de nord vest a țării un acoperiș complet conform cerințelor clienților noștri.La acoperișurile complexe la casele vechi ce se renovează, cu mai multe ape, din experiența proprie vor fi necesare completări cu diverse accesorii și/sau auxiliare pentru acoperiș. Suntem capabili să le livrăm în maxim 24 de ore datorită unui stoc permanent de materiale pentru acoperiș existent la sediul nostru. Aceasta vă poate asigura mai puține bătăi de cap și mai puține drumuri, în final costuri mai mici. Suntem alături de dumneavoastră până la finalizarea cu succces a montajului acoperișului dumneavoastră.

Execuție a diverselor accesorii speciale pentru acoperiș

Deținem un abkant la lungimea de 3 ml cu ajutorul căruia putem executa rapid diverse accesorii speciale de tinichigerie ce pot fi necesare la tipul dumneavoastră de acoperiș. Există multe cazuri, în special la renovarea caselor vechi care au nevoie de accesorii diferite de cele standard oferite de producatorii de țiglă metalică. Noi suntem capabili să le “vedem”, propune și după acordul dumneavoastră să le executăm și le asigurăm montatorilor în șantier.

Montaj profesionist​

Dealungul timpului am dezvoltat parteneriate cu multe echipe locale de montaj a învelitorilor metalice. Putem să vă recomandăm echipe capabile să ducă la bun sfârșit lucrarea de montaj a acoperișului dumneavoastră.