Acoperișuri la superlativ

Kerui Grup are ca obiect principal de activitate comercializarea și punerea în execuție a acoperișurilor metalice în zona de nord vest a țării, respectiv județele Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Bihor și Cluj. Dorim să aducem un plus de valoare, competență și profesionalism în acest domeniu relativ nou la noi în țară. Cu o experiență profesională în acest domeniu de peste 15 ani cred că putem în acest moment să ridicăm ștacheta unor produse și servicii mai bune pentru clienții noștri.

Mai bine pentru Casa Ta!

Este primul lucru la care întotdeauna ne gândim atunci când intrăm cu Clientul nostru în contact. Ne dorim întotdeauna un acoperiș frumos, estetic și cu cele mai durabile materiale pentru Clientul nostru.

Ne dorim localități în care acoperișurile renovate sau noile clădiri construite să aibă parte de acoperișuri realizate cu materiale de bună calitate și temeinic puse în operă. Un acoperiș frumos va asigura o personalitate distinctă casei dumneavoastră, iar buna sa execuție va asigura o rezistență mai bună în timp a celorlalte părți componente ale căminului dumneavoastră cum ar fi: pereții casei, ușile și ferestrele acesteia, precum și interioarele de care vă bucurați în fiecare zi.