DE CE ȚIGLA METALICĂ?

Sunteți în căutarea unui acoperiș și nu știți de unde să începeți?

Vreți să scăpați de problemele create de vechiul acoperiș sau să vă mutați la casa nouă și nevoia unui sistem complet pentru acoperiș v-a adus la KERUI?

Ați ajuns unde trebuie. KERUI vă preia problema alegerii unui acoperiș trainic și estetic în același timp și vă oferă o soluție personalizată care să vă bucure în fiecare zi de acum încolo mult și bine.

Avantajele țiglei metalice în comparație cu alte tipuri de materiale sunt numeroase și ușor de scos în evidență:

 

Durată de viață îndelungată.

Un acoperiș din țiglă metalică de calitate superioară, dacă a fost montat conform recomandărilor producătorului, trebuie să aibă aceiași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 60 de ani. Țigla metalică de calitate superioară este rezistentă la ploaie, vânt, zăpadă, mucegai.

Greutatea redusă.

Greutatea redusă, dar în același timp rezistența dată de miezul său de oțel, straturile de zinc și cele de vopsea fac țigla metalică să fie favorită la titulul de cea mai bună învelitoare. Astfel pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1000 de kg în cazul țiglei metalice, spre deosebire de 10 000 de kg în cazul țiglei clasice.

Etanșeitate sporită.

Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu șuruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Rezistența consistentă la foc.

Oțelul are o rezistență ridicată la propagarea și răspândirea focului.

Estetică ridicată pentru o clădire

Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii. Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și forme, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

1. folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicare conform comenzii)

2. lacul de suprafață : poliester (PE) 25 µm

3. strat de bază: poliester (PE) min. 5 µm

4&8. strat pasivare

5&7. strat de zinc: 225 – 275 g/m2

6. tablă din oțel

9. strat de bază: poliester (PE) min 7 µm

10. strat anticondensare (se aplică conform comenzii)

1. folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicare conform comenzii)

2. lacul de suprafață : poliester (PE) 35 µm

3. strat de bază: poliester (PE) min. 5 µm

4&8. strat pasivare

5&7. strat de zinc: 225 – 275 g/m2

6. tablă din oțel

9. strat de bază: poliester (PE) min 7 µm

10. strat anticondensare (se aplică conform comenzii)

1. folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicare conform comenzii)

2. lacul de suprafață : poliester (PE) 50 µm

3. strat de bază: poliester (PE) min. 5 µm

4&8. strat pasivare

5&7. strat de zinc: 275 g/m2

6. tablă din oțel

9. strat de bază: poliester (PE) min 12 µm

10. strat anticondensare (se aplică conform comenzii)

Gamă de culori pentru Țigla Metalică

DE CE KERUI GRUP CA FURNIZOR

  • Alegerea unui acoperiș potrivit pentru acoperișul dumneavoastră pare la prima vedere o problemă ușor de rezolvat. În practică, datorită creșterii complexității elementelor folosite la un sistem de acoperiș de calitate superioară aveți nevoie de expertiza noastră creată dealungul celor mai mult de 15 ani de activitate, concretizată prin mii de case ce au fost acoperite cu sprijinul nostru nemijlocit.
  • Pentru zona de nord vest a țării, respectiv județul Sălaj și limitrof (Maramureș, Satu Mare, Bihor și Cluj) vă asigurăm consilierea tehnică direct acasă la dumneavoastră prin agenți dedicați, bine pregătiți din punct de vedere tehnic și comercial astfel încât să fie capabili să vă pregătească o ofertă personalizată pentru acoperișul dumneavoastră.  
  • Suntem capabili să livrăm în maxim 2-3 zile lucrătoare oriunde în zona de nord vest a țării un acoperiș complet conform cerințelor clienților noștri.
  • La acoperișurile complexe la casele vechi ce se renovează, cu mai multe ape, din experiența proprie vor fi necesare completări cu diverse accesorii și/sau auxiliare pentru acoperiș. Suntem capabili să le livrăm în maxim 24 de ore datorită unui stoc permanent de materiale pentru acoperiș existent la sediul nostru. Aceasta vă poate asigura mai puține bătăi de cap și mai puține drumuri, în final costuri mai mici. Suntem alături de dumneavoastră până la finalizarea cu succces a montajului acoperișului dumneavoastră
  • Deținem un abkant la lungimea de 3 ml cu ajutorul căruia putem executa rapid diverse accesorii speciale de tinichigerie ce pot fi necesare la tipul dumneavoastră de acoperiș. Există multe cazuri, în special la renovarea caselor vechi care au nevoie de accesorii diferite de cele standard oferite de producatorii de țiglă metalică. Noi suntem capabili să le “vedem”, propune și după acordul dumneavoastră să le executăm și le asigurăm montatorilor în șantier.
  • Dealungul timpului am dezvoltat parteneriate cu multe echipe locale de montaj a învelitorilor metalice. Putem să vă recomandăm echipe capabile să ducă la bun sfârșit lucrarea de montaj a acoperișului dumneavoastră.