Sistemul pluvial

Sistemul pluvial al acoperișurilor este parte a sistemului pluvial general al unei zone urbanizate, și are rolul de a colecta și de a transporta apa de ploaie de pe acoperiș către canalele de drenaj sau alte structuri de drenaj. Acest sistem poate include jgheaburi, burlane, țevi de scurgere, conducte de ploaie și alte componente care ajută la prevenirea inundațiilor și la protejarea structurii acoperișului.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

 

Materia Primă

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu 35 microni pe fiecare parte a materialului. Stratul de vopsea conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecărui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită este redusă la simpla curățare de murdărie a jgheaburilor.

Caracteristici tehnice

ParametruValoare pentru finisaj luciosValoare pentru finisaj matStandard
UtilizareExteriorExterior-
Grosimea suprafeței35 µm/35 µm40 µm/40 µmISO 2808
Toleranța grosimii suprafeței6 µm6 µmEN 10 169-1
Luciu40< 5EN 13523-2
Raza interioară minimă de îndoire0.5 x t0.5 x tEN 13523-7
Temperatura minimă de formare- 15 °C- 15 °C-
Rezistență la zgârieturi35N30NEN 13523-5
Rezistență la petefoarte bunăfoarte bună
Temperatura maximă de lucru+ 100 °C+ 100 °C-
Categoria UVRUV3RUV4prEN 10169-2
Categoria de rezistență la corodareRC5RC5prEN 10169-2
Strat de zinc275g/mp275g/mp-

Gamă de culori

Oțel dublu-vopsit MAT

30 ani garanție

Coroziune

20 ani garanție

Culoare

MAGNELIS

10 ani garanție

Coroziune

Solicită ofertă

Completați formularul și vom face tot posibilul să vă prezentăm o ofertă într-un interval de timp cât mai scurt.